Verenigingen

Het besturen van een vereniging kost veel tijd en gebeurt hoofdzakelijk door vrijwilligers. Het is voor bestuurders niet eenvoudig  om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Ook kost het veel tijd en inspanning om contact te leggen en te onderhouden met andere verenigingen en organisaties.

Cultuur in Uitvoering beschikt over een groot netwerk van professionals in de cultuursector met een bevoegdheid tot lesgeven en ontzorgt verenigingen. Wij verzorgen voor u de theorie- en praktlijklessen, leveren bekwame docenten, een leerlingvolgsysteem én certificering. Ook subsidie-aanvragen om muziekeducatie binnen uw vereniging mogelijk te maken nemen wij u desgewenst uit handen. Daarnaast biedt Cultuur in Uitvoering in samenwerking met muziekverenigingen op basisscholen het project Music Kids. 

Samen met u houden wij de muziekopleiding voor zowel gemeente, ouders en verenigingen kwalitatief goed én betaalbaar!

Wilt u meer weten wat we voor uw vereniging kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Cultuur in Uitvoering gaat graag met u in gesprek.  

Theorie- en praktijklessen

Cultuur in Uitvoering verzorgt ONLINE theorieonderwijs maar ook fysieke theorielessen. Gehoortraining (solfège), noten lezen en muziektheorie op ieder niveau d.m.v. games. 

Leerlingvolgsysteem

Alle leerlingen van de bij de stichting aangesloten verenigingen registeren we in een zelfontwikkeld online leerling(volg)systeem. Hiermee heeft u gemakkelijk toegang tot:

  • leerling- , vereniging- en docentgegevens
  • aan het raamleerplan gerelateerd lesmateriaal. 
  • presentielijsten (met automatische berichtgeving naar penningmeester)
  • examen- en voortgangsgegevens
  • beooordelingsformulieren, rapporten en diploma's 

Ook biedt dit systeem een geautomatiseerd berichtenverkeer voor de online communicatie met uw leerlingen. Het systeem neemt hiernee veel administratieve werkzaamheden, zoals het aanmelden voor examens en de berichtgeving hierover naar uw leerling, docent, vereniging en het ecretariaat uit handen. Uiteraard voldoet het leerlingvolgsysteem aan de AVG.

Certificering

Stichting Cultuur in Uitvoering werkt voor de verstrekking van een landelijk diploma volgens het raamleerplan van het LKCA. Leerlingen die een examen met goed gevolg afleggen ontvangen een officieel erkend landelijk diploma.