Kinderen

Muziekles? Weet jij welk instrument je wilt bespelen?

MusicKids

Wil je graag een instrument leren bespelen bij een vereniging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Schrijf je nu in klik hier voor een gratis proefles bij de vereniging bij jou in de buurt! Wij nemen contact met je op.

PopKids

Wil je graag gitaar of keyboard leren bespelen? Of wil je zingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Schrijf je nu in voor en gratis proefles! Wij nemen contact met je op.

MUZIEK OP SCHOOT (MOS)

Een cursus voor kinderen van 2 en 3 jaar en hun ouders/verzorgers. Een eerste kennismaking met muziek. 
Door samen te zingen, klappen, bewegen en heel veel plezier te maken bieden we de peuters een mooie activiteit om samen met leeftijdsgenootjes en met de ouders/verzorgers te beleven en een prachtige herinnering voor later. Voor elke cursist is er een mooie boekje met alle liedjes die aan bod komen voorzien van plaatjes om thuis te kleuren. 
Duur :10 lessen van 30 minuten. 
Groepsgrootte: 8-10 cursisten (minimaal 6, maximaal 10 met ouder of grootouder)

KORTJAKJE

Een cursus voor kinderen van 4 en 5 jaar. (groep 1 & 2) 
Zingen, klappen, bewegen, instrumentjes maken en bespelen, noten kleuren, liedjes verzinnen. Een kennismaking met alle aspecten van muziek beleven die de basis legt voor een leven lang genieten van muziek. Daarnaast werkt deze speelse manier van leren door op een positieve ontwikkeling van het associatievermogen en het samenwerken tussen de hersenhelften. In het werkboekje komen alle liedjes, tekeningen en geleerde begrippen te staan. Er worden regelmatig voorspeelmomenten gegeven voor ouders/verzorgers en vriendjes en vriendinnetjes. 

Duur: 15 lessen van 30 minuten 
Groepsgrootte:  8-10 cursisten (minimaal 8, maximaal 10)

BASE

Een cursus voor kinderen van 6 en 7 jaar (groep 3 en 4) die op een eenvoudige en speelse wijze de beginselen van het notenschrift aanleert. De methode die gebruikt wordt is de Kodaly methode en deze biedt de perfecte basis voor kinderen die verder willen op muzikaal vlak door bijvoorbeeld het leren bespelen van een instrument. Het is een brede muzikale basis waar ze hun leven lang plezier van zullen hebben, welke muzikale activiteiten in welk genre dan ook ze zullen gaan ontplooien.

Duur: 15 lessen van 30 minuten 
Groepsgrootte:  8-10 cursisten (minimaal 8, maximaal 10)