Kinderen

Muziekles? Weet jij welk instrument je wilt bespelen?

MusicKids

*Binnenschools aanbod (samen met een vereniging)
Wil je graag een instrument leren bespelen bij een vereniging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Schrijf je nu in klik hier voor een gratis proefles bij de vereniging bij jou in de buurt! Wij nemen contact met je op.

PopKids

Naschools
Wil je graag gitaar, keyboard, saxofoon of fluit leren bespelen? Of wil je zingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Schrijf je nu in voor en gratis proefles! Wij nemen contact met je op.

Start to play

Start to play
Ben je nieuwsgierig naar muziek? Dan is deze naschoolse cursus echt iets voor jou! 

Zingen, klappen en bewegen op muziek samen met je vriendjes en vriendinnetjes uit de klas. Leren luisteren naar muziek en spelenderwijs liedjes verzinnen.

In deze 12 lessen maken we kinderen op een ongedwongen manier enthousiast voor muziek.  

Duur :12 lessen van 45 minuten. 
Groepsgrootte: 8 - 15 cursisten
 

Kcik it off

Ben je nieuwsgiering naar muziek? Dan is deze naschoolse cursus echt iets voor jou! 

Je leert om muziek te maken met jouw stem, lichaam en met instrumenten zoals boomwhackers. Verder bedenk je samen met andere kinderen uit groep 3 & 4 eigen muziekstukjes. Ook luister je naar een muzikaal sprookje en beweeg je op muziek. In de laatste les treed je zelfs op voor publiek!

In deze interactieve cursus van 12 lessen ontwikkelen kinderen gevoel voor muziek door te zingen, bewegen, luisteren, improviseren en noteren.
Duur :12 lessen van 45 minuten. 
Groepsgrootte: 10 - 15 cursisten

Tackle the notes

Ontdek en ontwikkel je muzikale talent!

In deze cursus maak je kennis met de verschillende muziekstijlen en breng je deze tot uitvoering in een band. In de laatste les organiseren jullie samen een mini-concert.

Deze cursus begeleidt leerlingen in een vervolgtraject naar verenigingen en naar alle mogelijke instrumentale opleidingen, met een knipoog naar de popsector.

 
Duur :12 lessen van 45 minuten. 
Groepsgrootte: 8 - 15 cursisten